1499

Shiro & Malou Bädd Bee My Bed Rosa S 70cm

1 499,00 kr
Information
Klassisk hundbädd som kombinerar design, komfort och funktion. Sängen har komplett avtagbart överdrag som går att tvätta i maskin. Dubbla kuddar i mitten som båda går att ta ur sängen. OEKO-TEX® 100 certifierad.
Produktfakta
Mer information
Artnr 109160
EAN 5060538183892
Beskrivning Klassisk hundbädd som kombinerar design, komfort och funktion. Sängen har komplett avtagbart överdrag som går att tvätta i maskin. Dubbla kuddar i mitten som båda går att ta ur sängen. OEKO-TEX® 100 certifierad.
Materialinformation Storlek S passar hundar 0-9kg. Storlek M passar hundar 10-20kg. Storlek L passar hundar 20-30kg.
Innehåll Fyllningen är mjuk och fluffig, tillverkad av återvunnen polyester mixad med memory foam. Fantastisk hundbädd som har allt för att ge hundens kropp den bästa och skönaste avlastningen och återhämtningen när den sover. En bädd som har en stilren och skandinavisk design med klassiska snitt. Fodralet är tillverkat i mjukt, högkvalitativt möbeltyg. Hundbäddens mittenkuddar är uppbyggda med en 2,5 cm skumgummimadrass med hög densitet, ovanpå den ligger en kudde som innehåller 50% memory foam och 50% återvunnen polyester vadd. Mittenkudden är lös och uttagbar. Kanterna är fyllda med återvunnen, strimlad memory foam och polyster vadd.
Ursprungsland IT
Storlek S
Totalmått 70X55cm
Längd 70cm
Färg Rosa
Varumärke Shiro & Malou

Välkommen att gå med i vår kundklubb! ❤️

* indicates required

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.