1999

Shiro & Malou Bädd Box Bed Beige L 120cm

1 999,00 kr
Fler varianter:
Information
Stilren hundbädd som kombinerar design, komfort och funktion. Ortopedisk hundbädd fylld med avlastande memory foam och lång hållbarhet. Hundbäddens mittenkudde är lös och uttagbar. Avtagbart fodral, tvättbar i maskin och OEKO-TEX® 100 certifierad.
Produktfakta
Mer information
Artnr 109162
EAN 7350111892821
Beskrivning Stilren hundbädd som kombinerar design, komfort och funktion. Ortopedisk hundbädd fylld med avlastande memory foam och lång hållbarhet. Hundbäddens mittenkudde är lös och uttagbar. Avtagbart fodral, tvättbar i maskin och OEKO-TEX® 100 certifierad.
Materialinformation Storlek S passar hundar 0-9kg. Storlek M passar hundar 10-20kg. Storlek L passar hundar 20-30kg.
Innehåll Box bed är en ortopediskt hundbädd som stöttar och formar sig efter hundens kropp. Veterinärer och sjukgymnaster rekommenderar just denna fyllning för att ge hundens kropp maximal avlastning. Hundbäddens mittenkudde är uppbyggd med först 6 cm skumgummimadrass med hög densitet, därefter toppad med en 3 cm tjock memory foam madrass. Mittenkudden är lös och uttagbar. Box beds kanter är fylld med återvunnen, strimlad memory foam, innerkuddarna i kanterna har dragkedja för att man ska kunna anpassa bäddens fyllning.
Ursprungsland PL
Totalmått 120x95cm
Längd 120cm
Storlek L
Färg Beige
Varumärke Shiro & Malou

Välkommen att gå med i vår kundklubb! ❤️

* indicates required

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.