899

Shiro & Malou Bädd Nest Beige

899,00 kr
Fler varianter:
Information
Hundsäng Nest är speciellt framtagen för mindre till mellanstora raser. Extra mjuk och fluffig, i en riktigt snygg design. Dubbla mittenkuddar och lite högre kanter ger en skyddande miljö. OEKO-TEX 100 certifierad och återvunnen polyesterfyllning.
Produktfakta
Mer information
Artnr c109134
Beskrivning Hundsäng Nest är speciellt framtagen för mindre till mellanstora raser. Extra mjuk och fluffig, i en riktigt snygg design. Dubbla mittenkuddar och lite högre kanter ger en skyddande miljö. OEKO-TEX 100 certifierad och återvunnen polyesterfyllning.
Materialinformation Storlek S passar hundar 0-6kg. Storlek M passar hundar 6-12kg. Storlek L passar hundar 12-18kg.
Innehåll Hundbädd Nest har dubbla mittenkuddar, understa är av skumgummi  och den övre av återvunnen polyester vadding. Även kanterna är stoppade med återvunnen polyester vadding, sydda med kanaler som gör de extra mjuka att luta sig mot. Bädden är tvättbar i maskin, mittenkuddarna har avtagbart fodral, och resterande bädd går enkelt att tvätt i maskin i sin helhet.
Ursprungsland IT
Färg Beige
Varumärke Shiro & Malou

Välkommen att gå med i vår kundklubb! ❤️

* indicates required

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.