349

Shiro & Malou Halsband Everyday Flätat Konjak XL 49-59cm

349,00 kr
Information
Hundhalsband i vacker, flätad design. Tillverkat i 100% vegetabiliskt garvat nötskinn som blir finare och mjukare för varje användning. Svensk design som tillverkas för hand i Italien.
Produktfakta
Mer information
Artnr 109232
EAN 7350111890810
Beskrivning Hundhalsband i vacker, flätad design. Tillverkat i 100% vegetabiliskt garvat nötskinn som blir finare och mjukare för varje användning. Svensk design som tillverkas för hand i Italien.
Materialinformation Hundhalsband Everyday flätat - läder konjak Xlarge
Innehåll Lädret är garvat med enbart organiska och vegetabiliskt ingredienser. Det bearbetas utan användning av metaller, krom eller andra kemikalier. Halsbandet är återvinningsbart och har låg miljöpåverkan, det är dessutom biologiskt nedbrytbart och miljövänligt. Tack vare sin organiska framtagning är hundhalsbandet allergivänligt och säkert för hudkontakt.
Ursprungsland SE
Totalmått 2,5x49-59cm
Längd 49-59cm
Storlek XL
Färg Konjak
Märke Shiro & Malou

Välkommen att gå med i vår kundklubb! ❤️

* indicates required

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.