349

Shiro & Malou Hundfilt Mjuk Fleece Mörkgrå L 150cm

349,00 kr
Information
En mjuk hundfilt i dubbelt lager fleece med kantband  som går ton i ton. Mellan fleecelagren är ett vattentätt membran som gör att den skyddar hunden från väta och därför funkar bra att lägga direkt på marken också.
Produktfakta
Mer information
Artnr 109220
EAN 7350111893682
Beskrivning En mjuk hundfilt i dubbelt lager fleece med kantband  som går ton i ton. Mellan fleecelagren är ett vattentätt membran som gör att den skyddar hunden från väta och därför funkar bra att lägga direkt på marken också.
Materialinformation Mjuk hundfilt, fleece - mörkgrå med vattentätt membran Large
Ursprungsland SE
Storlek L
Färg Mörkgrå
Totalmått 150x100cm
Längd 150cm
Märke Shiro & Malou

Välkommen att gå med i vår kundklubb! ❤️

* indicates required

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.