599

Shiro & Malou Hundfilt Mjuk Päls Brun L

599,00 kr
Information
Underbart mjuk och tjock filt i brun/beige. Dubbelt lager med en undersida i mjuk fleece och översida i fuskpäls. En riktigt snygg, skön, mjuk och gosig filt i två olika storlekar. En för den lilla hunden och för den större.  
Produktfakta
Mer information
Artnr 109218
EAN 7350111893668
Beskrivning Underbart mjuk och tjock filt i brun/beige. Dubbelt lager med en undersida i mjuk fleece och översida i fuskpäls. En riktigt snygg, skön, mjuk och gosig filt i två olika storlekar. En för den lilla hunden och för den större.  
Materialinformation Hundfilt mjuk päls - brun/beige Large
Ursprungsland SE
Totalmått 150x100cm
Storlek L
Färg Brun
Varumärke Shiro & Malou

Välkommen att gå med i vår kundklubb! ❤️

* indicates required

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.