1349

Shiro & Malou Hundkorg Mansion II Grön L 80cm

1 349,00 kr 1 799,00 kr
days hours minutes seconds
Fler varianter:
days hours minutes seconds
Information
Hundbädden Mansion är en stilren och snygg hundbädd med höga kanter som ger en ombonad känsla. Högkvalitativt möbeltyg och dubbla madrasser gör den otroligt bekväm. OEKO-TEX® 100 certifierad. Särskilt framtagen för små till mellanstor hundar. 
Produktfakta
Mer information
Artnr 109123
Materialinformation Storlek XS passar hundar 0-6kg. Storlek S passar hundar 7-12kg. Storlek M passar hundar 13-20kg. Storlek L passar hundar 20-30kg.
Beskrivning Hundbädden Mansion är en stilren och snygg hundbädd med höga kanter som ger en ombonad känsla. Högkvalitativt möbeltyg och dubbla madrasser gör den otroligt bekväm. OEKO-TEX® 100 certifierad. Särskilt framtagen för små till mellanstor hundar. 
EAN 7312131091233
Innehåll Mansion är en stilig och mjuk hundbädd i en rektangulär modell med höga, raka kanter. Hundbädden Mansion är tillverkad i högkvalitativt möbeltyg och har en undersida av syntetskinn för att skapa en exklusiv känsla, samtidigt som det gör att bädden ligger stabilt på golvet.  Fyllningen i kanterna är mjuka men stabila och gjorda av återvunna PET-flaskor, kanterna ska inte liggas på eller mot – belastas av hundens vikt, utan finns till för att ge en skyddande och trygg miljö för hunden. Mittenkudden är i dubbla lager för maximal komfort. Mansion II har dubbla madrasser men i samma kudde. Kuddens bas är en 5 cm tjock skumgummimadrass och ovan på den har vi 1 lager (5cm) med återvunnen polyester fiber filling i kudden. OBS! Sängen skickas omonterad för att skydda bädden och med omtanke om miljön och minskade utsläpp under frakt.
Ursprungsland IT
Längd 80cm
Färg Grön
Storlek L
Märke Shiro & Malou
Totalmått 80x70cm

Välkommen att gå med i vår kundklubb! ❤️

* indicates required

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.