99.9

Shiro & Malou Hundleksak Räven Foxy Brun 25cm

99,90 kr
Fler varianter:
Information
Räven Foxy är en hundleksak i bomull och polyester. Färgerna är nedtonade och passar fint in hemma. Den är rolig och lekfull, en mjuk kompis som hunden kan bära runt på! Leksaken har en insydd pip som gör ett diskret läte när hunden leker.
Produktfakta
Mer information
Artnr 109208
EAN 7350111891961
Beskrivning Räven Foxy är en hundleksak i bomull och polyester. Färgerna är nedtonade och passar fint in hemma. Den är rolig och lekfull, en mjuk kompis som hunden kan bära runt på! Leksaken har en insydd pip som gör ett diskret läte när hunden leker.
Materialinformation Mjuk hundleksak - räven Foxy
Ursprungsland SE
Färg Brun
Längd 25cm
Varumärke Shiro & Malou

Välkommen att gå med i vår kundklubb! ❤️

* indicates required

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.