199

Shiro & Malou Hundmatskål Terrakotta Mörkgrå S/M

199,00 kr
Information
Fin hundmatskål i terracotta med grå glasyr. Tung och gedigen matskål som står stadigt på golvet. Handgjord, tål maskindisk.
Produktfakta
Mer information
Artnr 109209
EAN 7350111891886
Beskrivning Fin hundmatskål i terracotta med grå glasyr. Tung och gedigen matskål som står stadigt på golvet. Handgjord, tål maskindisk.
Materialinformation Hundmatskål - terrakotta grå S/M
Innehåll En hundskål för mat och vatten tillverkad i terrakotta. Skålen har raka former och en mörkt grå glasyr som ger en klassisk design. Botten är oglaserad för att ge en snygg kontrast. Skålen är tung och gedigen för att stå stadigt på golvet. Även den matgladaste hunden har här en skål som står still. Skålen tål maskindisk för att den ska vara enkel att hålla ren. Terrakotta är ett naturligt material, tillverkat av lera som sedan bränns i ugn.
Ursprungsland SE
Totalmått 15x15x6cm
Storlek S/M
Färg Mörkgrå
Märke Shiro & Malou

Välkommen att gå med i vår kundklubb! ❤️

* indicates required

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.