249

Shiro & Malou Hundskål New Bowl Mörkgrå L/XL

249,00 kr
Fler varianter:
Information
Stilren och tidlös hundskål med en vacker och mjuk formgivning. Hundskålen är tillverkad i gedigen keramik och passar lika bra som vattenskål som matskål då den är enkel att göra ren. Hundskålen tål maskindisk.
Produktfakta
Mer information
Artnr 109204
EAN 7350111893491
Beskrivning Stilren och tidlös hundskål med en vacker och mjuk formgivning. Hundskålen är tillverkad i gedigen keramik och passar lika bra som vattenskål som matskål då den är enkel att göra ren. Hundskålen tål maskindisk.
Materialinformation

New bowl grey large/ extra large

Ursprungsland SE
Storlek L/XL
Totalmått 20x20x8cm
Färg Mörkgrå
Varumärke Shiro & Malou

Välkommen att gå med i vår kundklubb! ❤️

* indicates required

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.