149

Shiro & Malou Tvättpåse Beige 50x70cm

149,00 kr
Information
En praktisk tvättpåse som skyddar tvättmaskinen från hundhår. Påsens material släpper igenom vatten men förhindrar päls/hår, grus och grövre smuts att komma ut i tvättmaskinen. Med plats för såväl hundfiltar, hundtäcken och tillbehör.
Produktfakta
Mer information
Artnr 109281
EAN 7350111892203
Beskrivning En praktisk tvättpåse som skyddar tvättmaskinen från hundhår. Påsens material släpper igenom vatten men förhindrar päls/hår, grus och grövre smuts att komma ut i tvättmaskinen. Med plats för såväl hundfiltar, hundtäcken och tillbehör.
Materialinformation Tvättpåse som skyddar din tvättmaskin från hundhår
Innehåll Slitstarkt material i polyester som släpper igenom vatten men förhindrar päls/hår att komma ur påsen. Tänk på att vända påsen ut och in och skaka för att bli av med hundhår och smuts som fastnat när den körts i tvättmaskinen.
Ursprungsland SE
Totalmått 50x70cm
Färg Beige
Varumärke Shiro & Malou

Välkommen att gå med i vår kundklubb! ❤️

* indicates required

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.