149

Shiro & Malou Underlägg i Läder Konjak 43x30cm

149,00 kr
Fler varianter:
Information
Stilrent underlägg för hundens mat– och vattenskål. Underlägget gör att skålarna står still och skyddar golvet från spill. Tillverkad i vegansk läder och hålls rent genom att man enkelt torkar av det med en trasa.
Produktfakta
Mer information
Artnr 109273
EAN 7350111892296
Beskrivning Stilrent underlägg för hundens mat– och vattenskål. Underlägget gör att skålarna står still och skyddar golvet från spill. Tillverkad i vegansk läder och hålls rent genom att man enkelt torkar av det med en trasa.
Materialinformation Underlägg för mat- och vattenskål - cognac
Ursprungsland SE
Totalmått 43x30cm
Färg Konjak
Varumärke Shiro & Malou

Välkommen att gå med i vår kundklubb! ❤️

* indicates required

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.