Sponsring

Vill du samarbeta eller är intresserad av sponsring?

Vi vill såklart synas med er i vardagen och vi får in mycket förfrågningar gällande olika typer av samarbeten, sponsringar mm vilket vi tycker är väldigt kul!  Då det är väldigt många som hör av sig till oss har vi inte alltid möjlighet att svara på alla förfrågningar men självklart sparar vi alla ansökningar som skickas in.

Sammanfatta kort hur vi kan samarbeta och glöm inte att ta med länkar till ev hemsidor, event, instagram konton, blogg mm så vi kan på bästa sätt få en tydlig bild av din förfrågan.

Skicka ansökan med dina kontaktuppgifter till order@jacson.se

Vh Team Jacson

Skicka din ansökan

Vi på Jacson har brunnit för stalliv och ridsport sedan 1867 med ett ständigt fokus på att förbättra vardagen för både våra hästar och oss själva!

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.