Träns

Handla enligt
Shopping alternativ
Färg
per sida
Sätt fallande sortering
 • London Träns Brun
  1 199,00 kr
 • per sida
  Sätt fallande sortering
  Här hittar du Jacsons mycket noggrant utvalda träns av hög och mjuk kvalitet. Våra läderserier har fått ett mycket varmt mottagande och positiva hejjarop, vi är SÅ stolta över dem. Lädret är vegetabiliskt skonsamt garvat och produkterna är noga utvalda för en snygg design och en bra passform. Kvaliteten är gjord för att  hålla länge. Välj även bland flera modeller av fina och matchande dekorativa pannband och tyglar. Våra träns kommer i båre svart och brunt, beroende på vad som ligger dig närmast om hjärtat.

  Jacson

  Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

  Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.