Ytterkläder

Handla enligt
Shopping alternativ
Kategori
Färg
Page
per sida
Sätt fallande sortering
 • Page
  per sida
  Sätt fallande sortering

  Ridkappor, jackor, västar och stallbyxor

  Jacson har ytterkläderna för årets alla säsonger. De olika typerna av västar och jackor är framtagna med fokus på passform och funktionalitet och har en stilren och sportig look som passar vid alla tillfällen. Samtliga ytterplagg som är vattenavvisande är impregnerade med Rudolf Bionic Finish Eco vilket är en vatten- och smutsavvisande behandling som är mer miljövänlig och fri från tillsatta perfluorerade ämnen (PFC).

  Ridvästar och ridkappor

  Om det är något Jacson kan så är det jackor! Vi hämtar mycket inspiration från funktionella outdoorplagg vilket innebär att våra plagg är tekniskt designade som passar äventyret utomhus till häst. Vi brinner för att skapa plagg som ska fungera i alla väderförhållanden och samtidigt hålla en hög modegrad. Alla plagg är designade för ryttaren och alla runt hästar, stallmiljö - tränaren, groomen, föräldern, men kan såklart även användas i andra sammanhang för de som vill ha bra anpassade kläder för ett aktivt liv. Välj bland snygga ridvästar, klassiska regnkappor, funktionella ridkappor och lättviktsplagg. En stor favorit som har en sportig look är vår Teddyväst som är perfekt över någon av våra funktionströjor Steffie eller Malou

  Ridjackor som är funktionella och praktiska

  Vi gillar jackor som går att kombinera, ni vet lager- på lager-principen. Lina, vår lättviktsjacka, som är impregnerad med Bionic Finish Eco (flourfri impregnering) och stoppad med dunliknande material, är framtagen i symbios med Bodil (vår absoluta favorit när det kommer till ridkappor). Vi har även tagit fram jackor för riktigt kalla dagar, Lollo, av återvunnen polyester som är vattenavisande och som andas - är perfekt för dig som gillar att rida i en kort jacka. För dig som är frusen och vill ha en längre ridjacka finns det ingen som slår vår Rakel. 

  Rakel oversized ridkappa

  Denna skönhet till fordrad hellång jacka är framtagen av återvunnen polyester. Likt Lollo är den trendig, vattenavvisande och andas. Ridkappan har inga sömmar på axlarna för att undvika att vatten kommer in där. Stoppningen är en "dunliknande" syntet som gör kappan lätt och varm. Ridsprund med drakedja - dubbla skydd för att undvika att dragkedjan skaver på sadeln.

  • Muddar i ärmslut.
  • Stor huva som går över hjälmen.
  • Passar ryttaren, men även tränaren, groomen, föräldern på läktaren osv.

  Mary

  Mary är ridkappan som numera syns på de flesta ridplatser runt om i Sverige under vinterhalvåret. Denna ridkappa är snygg och med praktiska detaljer som ridspund bak, mudd i ärmslut och ett material som är impregnerad med Bionic Finish Eco (flourfri). 

  Teddy

  Håll värmen i en teddyajcka, teddytröja eller teddyväst från Jacson! Våra teddys har meshfoder vilket bidrar till en sportigare look men också en bättre funktion. Gillar du en mer oversized teddy så rekommenderar vi Nora, som har en stor huva samt fickor både med och utan dragkedja. 

   

  Jacson

  Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

  Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.