Ridtröjor

Handla enligt
Shopping alternativ
Kategori
Färg
Page
per sida
Sätt fallande sortering
 • Page
  per sida
  Sätt fallande sortering

  Ridtröjor

  Jacson erbjuder ett brett sortiment av tröjor och toppar för alla tillfällen, både i din vardag i och utanför stallet. Här hittar du allt ifrån stilrena, tunna tävlingstoppar i funktionsmaterial till varma och gosiga fleecetröjor. Alla Jacsons kläder är framtagna med fokus på passform och funktionalitet och har en stilren och sportig look som passar både till vardags och till tävling.

  Funktionströjor anpassade efter ryttaren

  Hos jacson.se hittar du tunna toppar i Tactel Nylon, till exempel vår fina Malou med lång ärm, Maja med kort ärm och våra tävlingstoppar. Plaggen är försedda med en microfiber som är snabbtorkande, lätt, har hög andningsförmåga och uktar inte svett då den inte kapslar in bakterier i fibern. Detta gör att plaggen är mycket behagliga att ha på sig. Du känner dig inte svettig, luktar inte illa och du behåller en behaglig temperatur även vid tuffa träningspass.

  Steffie är vad vi brukar rekommendera som lager två, om du väljer att kalla den jacka eller tröja beror alltså på hur du bär den och den lämpar sig bra vilket som. Tröjan är försedd med powerstretch vilket gör den otroligt flexibel och följsam. Man känner sig inte sådär orörlig och instängd som man annars kan göra i likannde funktionströjor. För övrigt har Steffie en nätt modell och är perfekt att rida i under större delen av året. Tröjan har dragsko nertill för justering samt fickor med dragkedjor.

  Jacson

  Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

  Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.

   

   

  Välkommen att gå med i vår kundklubb! ❤️

  * indicates required