För hunden

Handla enligt
Shopping alternativ
Kategori
Varumärke
 1. Jacson 11 artiklar
 2. Shiro & Malou 47 artiklar
Färg
Page
per sida
Sätt fallande sortering
 • NYHET
 • Onesize
 • Onesize
 • Page
  per sida
  Sätt fallande sortering

  För hunden

  Att ha en hund är ett stort ansvar och det finns många saker att tänka på för att hunden ska ha det bra. En av de viktigaste sakerna är att se till att hunden har rätt utrustning och tillbehör. Här är en kort guide över allt för hunden:

  Matskålar:

  En bra matskål är viktig för att hunden ska få i sig den mat den behöver. Det finns matskålar i olika material, som plast, stål och keramik, och det är bra att välja en matskål som passar hundens storlek och behov. Vissa matskålar är också utformade för att göra det lättare för hunden att äta, till exempel med höjda kanter för att förhindra att maten spilles.

  Hundtäcken:

  Ett hundtäcke kan vara bra att ha under vintern när det är kallt ute, eller för att hålla hunden varm och bekväm när den sover. Det finns täcken i olika material, som fleece, ull och vattenavvisande material, och det är bra att välja ett täcke som passar hundens storlek och behov.

  Hundleksaker:

  Leksaker är bra för hundar eftersom det hjälper dem att motionera och få utlopp för sin energi. Det finns många olika typer av hundleksaker att välja mellan, som bollar, tuggar och apporteringsleksaker. Det är bra att välja leksaker som passar hundens storlek och ålder, och att se till att leksakerna är säkra och inte kan splittras eller fördärvas.

  Hundbäddar:

  En bra bädd är viktig för att hunden ska ha ett bekvämt ställe att vila på. Det finns bäddar i olika material, som bomull, fleece och skumgummi, och det är bra att välja en bädd som passar hundens storlek och behov. Vissa bäddar är också utformade för att göra det lättare för hunden att hålla sig varm, till exempel med en hög kant som hunden kan lägga sig mot.

  Jacson

  Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

  Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.