399

Rakel Hundtäcke Svart

399,00 kr
Fler varianter:
Information
Vinterhundtäcke med dunliknande syntetfyllning. Återvunnen polyester, 5000mm vattenpelare/3000 MVP andasfunktion. Fodrad med softpile och praktisk magplatta som stängs med kardborre över ryggen. Justerbara elastiska bensnören. Reflexdetaljer.
Produktfakta
Mer information
Artnr c590115
Beskrivning Vinterhundtäcke med dunliknande syntetfyllning. Återvunnen polyester, 5000mm vattenpelare/3000 MVP andasfunktion. Fodrad med softpile och praktisk magplatta som stängs med kardborre över ryggen. Justerbara elastiska bensnören. Reflexdetaljer.
Materialinformation
  • Yttermaterial 100% recyclad polyester wp5000/mvp3000
  • Foder 100% polyester
  • Maskintvätt 40 grader.
  • Torktumlas med tennisbollar.
Ursprungsland CN
Färg Svart
Varumärke Jacson

Välkommen att gå med i vår kundklubb! ❤️

* indicates required

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.