2199

Shiro & Malou Hundsäng Lounger Grå

2 199,00 kr
Fler varianter:
Information
Hundsäng Lounger är en design-piece som gör avtryck i hela hemmet, samtidigt som den är sagolikt bekväm för hunden. Lounger är en ergonomisk hundsäng, fylld med 100% memory foam som avlastar och formar sig efter hundens kropp.
Produktfakta
Mer information
Artnr c109186
Beskrivning Hundsäng Lounger är en design-piece som gör avtryck i hela hemmet, samtidigt som den är sagolikt bekväm för hunden. Lounger är en ergonomisk hundsäng, fylld med 100% memory foam som avlastar och formar sig efter hundens kropp.
Materialinformation

Hundsäng Lounger- ergonomisk hundsoffa, ljusgrå

Innehåll Hundbädden Lounger ger hunden den bästa terapeutiska vilan. En tjock bädd som formar sig efter hundens kropp tack vare memory foam-madrassen. Memory foam är en sorts minnesskum som formar sig efter hundens kropp. När hunden reser sig flexar memory foamen tillbaka. Bädden behåller sin ursprungliga form år efter år och ger hunden sköna sovstunder.
Ursprungsland PL
Färg Grå
Varumärke Shiro & Malou

Välkommen att gå med i vår kundklubb! ❤️

* indicates required

Jacson

Jacsons historia och passion för hästar och hästsport började redan 1867. Sedan dess erbjuder vi stilrena, funktionella och prisvärda produkter av hög kvalitet för ryttare, häst och stall. Inspirerade av den skandinaviska livsstilen, så drivs vi av att underlätta vardagen med häst och att ge både häst och ryttare de bästa förutsättningarna året runt, såväl på hästryggen som i stallet.

Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla och förfina vårt sortiment, för att kunna erbjuda ett attraktivt utbud av moderna produkter till passionerade ryttare. Det har fungerat bra sedan 1867.